Sähkötyöt ja sähköurakointi

Hämeenlinna, Renko, Hattula, Janakkala, Turenki, Loppi, Hauho, Iittala
Soita 040 747 2687

Sähkörepolta sähkötyöt suunnittelusta asennukseen

Tervetuloa Sähkörepon maailmaan, missä tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia sähköurakointipalveluita. Olipa kyseessä sitten pistorasioiden lisääminen, perussähköistyksen parantaminen tai älypuhelimella ohjattavan taloautomaation asentaminen, me hoidamme homman.

Palvelemme noin 50 km säteellä Hämeenlinnasta ja kotikenttäämme kuuluu Hämeenlinnan lisäksi muun muassa Renko, Hattula, Janakkala, Turenki, Loppi, Hauho ja Iittala.

Sähköurakoinnit ja sähköasennukset joita tarjoamme

Sähköautojen latauspisteet

Latausasemat taloyhtiöille, yrityksille sekä koti­talouksille vaivattomasti avaimet käteen -palveluna.

Aurinkosähkö­järjestelmät

Asennettuna avaimet käteen -palveluna omavaraisesta akkujärjestelmästä aina suuriin kohteisiin.

Sähkösuunnittelu

 

Hyvällä suunnitellulla saadaan toimiva ja energiatehokas toteutus.

Valaistussuunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme valaistusratkaisut saunoista suurhalleihin. Tarjoamme yksilöllistä suunnittelua ja laskemme tilan tarpeen sekä mahdolliset energiansäästöt uusilla valaisimilla.

Kaapelitutkaukset

Käytössä olevien tai poikkimenneiden maakaapelien paikannus. Paikannus auttaa suunnittelemaan kaivutyöt tehokkaasti ja välttämään turvallisuusriskejä sekä tarpeetonta vauriota ympäristölle.

Pienet sähkötyöt

Hoidamme myös kodin pienemmät sähkötyöt esim. pistorasioiden, valaisinten, kiukaiden ja liesien asennukset.

Etsitkö osaavaa sähkömiestä?

Olemme joustava ja palveleva yritys ja menemme aina asiakas ensin -asenteella. Sähköasentajillamme on käytössään hyvin varustellut pakettiautot, joissa kulkee mukana kaikki tarvittavat työkalut ja asennustarvikkeet sujuvasti asennuspaikasta toiseen nopeallakin aikataululla.

Tiesithän, että myös sähkötyöt kuuluvat kotitalousvähennyskelpoisuuden piiriin. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä www.vero.fi.

Soita sähkömies paikalle, kun tarvitset apua

Sahkorepo Oy:n huolto- ja asennuspakettiauto takaovet avoinna ja sisalla nakyy sahkoasennustoihin tarvittavia tyokaluja ja varusteita.