Energiaa luonnosta

Aurinkopaneelit asennettuna

Hämeenlinna, Renko, Hattula, Janakkala, Turenki, Loppi, Hauho, Iittala

Aurinkosähkö on uusiutuvaa energiaa, jota saadaan käyttöön aurinko­sähkö­järjes­telmän avulla. Suomessa vuotuinen aurinkoenergian määrä vastaa Pohjois-Saksan lukemia. Voimme hyvin tuottaa energiaa auringosta helmi – marraskuun välisen ajan.

Sähkörepo Oy on toiminut aurinko­sähkö­järjestelmien toimittajana Kanta-Hämeen alueella vuodesta 2018. Yritys palvelee noin 50 km säteellä Hämeenlinnasta.

Lahikuva aurinkopaneelien asennuksesta katolle, etualalla kiinnikkeita ja taka-alalla tyomies asentamassa.

Aurinkosähkö­järjes­telmät omakotitaloon, kesä­asuntoon, talo­yhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille

Valikoimastamme löytyy laadukkaat aurinko­paneelit ja aurin­ko­sähkö­järjestelmät, jotka sopivat kaikenkokoisiin tarpeisiin niin oma­koti­taloasukkaille kuin taloyhtiöille sekä yritysten liike- ja toimitilakohteisiin.

Hyvä suunnittelu tekee aurinkopaneelien ja aurinko­sähkö­järjestelmien asennuksesta helppoa ja vaivatonta. Jokaiseen kohteeseen löytyy aina sopiva ratkaisu, ja tarvittaessa paneelit voidaan asentaa myös kiinteistön seinälle tai maahan.

Kun järjestelmä on kerran asennettu, se toimii täysin automaattisesti. Aurinko­sähkö­järjestelmä ei sisällä kuluvia osia, joten kunnossapitokustannukset ovat hyvin vähäiset. Oikein asennetun järjestelmän käyttöikä on noin 30 vuotta, joten järjestelmää valittaessa on hyvä valita luotettava toimittaja ja laadukas laitteisto.

Aurinkopaneeli­järjestelmä ”avaimet käteen -pakettina”

Alla olevat hintamme aurinko­sähkö­järjes­telmille perusasennettuna. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.
Tarkempi pakettihinta määrittyy kohteen mukaan. Kysy siis tarjous juuri sinun kohteeseesi!

3,2  kWp
3-vaihejärjestelmä

alk. 4500 €

6,5 kWp
3-vaihejärjestelmä

alk. 6300 €

Akkuaurinkosähkö
400 Ah akustolla

3400 €

Aurinkopaneelit asennettuna maatelineeseen kauniissa kesaisessa maisemamiljoossa.

Hyödynnä auringon tarjoama energia!

Voit leikata osan sähkölaskustasi tuottamalla itse tarvitsemasi energian laadukkalla aurin­kosähköjärjestelmällä. Meiltä saat asian­tun­tevaa apua aurinkosähkön hyödyn­tämiseen esimerkiksi lämminvesivaraajassa.

Aurinkopaneeleiden hyödyntäminen on myös teko ympäristön ja kestävän kehityksen puo­lesta, koska energianlähteenä auringossa ei ole ylikuluttamisen riskiä. Mikäli tuotantoa jää yli (ylijäämäsähkö), sen voi myydä sähkö­verkkoon. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Haluatko kuulla lisää aurinkosähkö­järjestelmistä?

Pyydä tarjous järjestelmästä, joka tuottaa oikean määrän aurinkosähköä juuri sinun tarpeisiisi. Laskemme kohteesi sähkön kulutuksen ja käytön, jonka lisäksi tarvitsemme kiinteistön osoitetiedon sekä hyvät ulkokuvat. Haastavammissa kohteissa käymme aina tekemässä kartoituksen paikan päällä.

Pyydä tarjous tai varaa maksuton arviokäynti!

Aurinkopaneelien asennus omakotitalon katolla.