Aurinkosähkö

Energiaa luonnosta

Aurinkosähkö on uusiutuvaa energiaa, jota saadaan käyttöön aurinkosähköjärjestelmän avulla. Suomessa vuotuinen aurinkoenergian määrä vastaa Pohjois-Saksan lukemia. Voimme hyvin tuottaa energiaa auringosta helmi – marraskuun välisen ajan.

Aurinkosähköjärjestelmät tarpeen mukaan

Aurinkopaneelit sekä aurinkosähköjärjestelmät mitoitetaan jokaisen asiakkaan toiveiden mukaan. Laskemme kulutuksen ja käytön, jonka jälkeen valitsemme juuri sopivan järjestelmän. Emme myy ylihintaista tai ylisuurta. Aurinkopaneeleiden ja aurinkosähköjärjestelmien valikoimamme on monipuolinen ja erittäin laadukas. Tarjonnasta löytyy ratkaisu kaikille aurinkosähkön tuottamisesta kiinnostuneille. Aurinkosähköä kannattaa ottaa talteen päivällä esim. lämminvesivaraajan käyttöön. Meiltä saat sopivat ratkaisut myös tähän tarkoitukseen.

Peruspakettien hinnat asennettuina

Hinnat asennetuille peruspaketeille alkaen (sis. 24 % alv.)

3,20 – 3,8 kWp 3-vaihejärjestelmä  4 800 – 6 000 € *

6 – 7,3 kWp 3-vaihejärjestelmä  8 000 – 9 600 € *

Akkuaurinkosähkö 400 Ah akustolla 3400 € *

*Esimerkkihinnat alkaen, sisältäen paketin ja asennuksen. Kysy tarjous juuri sinun

kohteeseesi. Tarkemmat hinnat määrittyvät kohteen arviointikäynnin jälkeen.

Aurinkosähkö on helppoa ja huoletonta

Aurinkopaneelien ja koko järjestelmien asennus on yksinkertaista. Jokaiselle kohteelle löytyy sopiva kokonaisuus: paneelit voidaan tarpeen tullen asentaa myös esim. maahan.

Hyvin asennettu järjestelmä toimii täysin automaattisesti. Ota yhteyttä. Etsimme sinullekin kokonaisedullisimman ja tarpeitasi parhaiten palvelevan aurinkosähköjärjestelmän.