Perheyrityksen tarina

Yritys

Sähkörepo Oy

Sähkörepo Oy perustettiin vuonna 1996, kun Hämeen sähkö lopetti toimintansa maa­kunnissa. Nykyään Sähkörepo Oy on vakiintunut toimija sähköalalla Kanta-Hämeen alueella, tunnustettu laadukkaista palveluistaan ja ammattitaitoisesta henkilö­kunnastaan. Yritys jatkaa vakaana nojaten luomiinsa yritysarvoihin ja vahvaan ammattitaitoon. Palvelualueeseen kuuluu Hämeenlinna ja lähikunnat noin 50 säteellä.

Sahkorepo Oy:n pakettiauto ulkona parkissa, taka-alalla taivaalla sateenkaari.

Sähköasennuksia vuodesta 1996

Vuonna 1996 perustetun yrityksen alku­vaiheessa yrittäjänä toimi Heikki Repo yksin, mutta pian vaimo Tiina liittyi mukaan yrityksen toimintaan. Yritys kasvoi nopeasti ja alkoi työllistää myös ulkopuolista työvoimaa. Heikki ja Tiina siirtyivät eläkkeelle vuosien 2022-2023 vaihteessa, minkä jälkeen heidän lapsensa, Lasse ja Sanna, ovat jatkaneet yrityksen pyörittämistä.

Lapset ovat kasvaneet vahvasti mukaan yrityksen toimintaan. Aluksi he työs­ken­telivät kesätöissä ja myöhemmin kouluttautuivat sähköasentajiksi, syventäen näin osaamistaan ja sitoutumistaan yritykseen. Sähkörepo Oy edustaa siis aitoa perheyritystä, jonka juuret ulottuvat syvälle yrityksen historiaan.

Sähköalan ammattilaiset

Kaikki tiimimme jäsenet ovat suorittaneet sähköasentajan koulutuksen ja heillä on voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuustutkinnot. Lisäksi joukostamme löytyy erityisasiantuntijoita, kuten Motivan sertifioitu aurinko­sähkö­asentaja.

Monipuolinen osaaminen ja pätevyys varmis­tavat, että voimme tarjota asiak­kail­lemme korkealaatuisia palveluita ja ratkaisuja erilaisiin sähköalan tarpeisiin.

Nyt, kun tunnet meidät, tutustu palveluihimme

Aurinkopaneelien asennus omakotitalon katolla.